24-30 IUNIE 2023
BUCUREȘTI

NE VEDEM CURÂND!

Dragi participanți la CB Canarias Bucharest Basketball Camp 2023,

Ne bucurăm să vă avem alături în această experiență unică de baschet!
Dorim să vă informăm cu privire la festivitatea de deschidere a taberei, care va avea loc în data de Sâmbătă, 24.06.2023, la ora 8:30, la A.S.E. (Facultatea de Cibernetică), situată pe Calea Dorobanți 15-17, Etajul 1, sala 2102.

Festivitatea de deschidere reprezintă momentul în care ne vom întâlni cu toții și vom marca începutul acestei aventuri extraordinare.
Vom avea oportunitatea de a vă prezenta programul, antrenorii și de a vă oferi informații importante pentru desfășurarea taberei în cele mai bune condiții.

Vă rugăm să fiți prezenți la timp, pentru a beneficia în întregime de toate informațiile și a vă cunoaște colegii de grupă.

Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul adresei de e-mail sau numărului de telefon afișate pe site-ul nostru.

Suntem nerăbdători să vă întâlnim și să începem o săptămână plină de baschet, învățare și distracție!

Cu drag,
Echipa CB Canarias Bucharest Basketball Camp

STRUCTURA CAMPULUI

CB Canarias Bucharest Basketball Camp a avut loc în perioada 24-30 iunie 2023 la complexul sportiv A.S.E. București. Stagiul de pregătire de vară a avut ca și principal obiectiv completarea pachetului de cunoștințe și abilități pentru sportivii cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani, necesare practicării baschetului de înaltă performanță, atât în țară, cât și în străinătate.

Cei 60 de participanți au început pregătirea la primele ore ale dimineții iar pe lângă cele două antrenamente pe zi, aceștia au servit masa de prânz, au avut apă și gustări la discreție, au luat parte cu specialiști la cursuri despre nutriție sportivă, psihologie sportivă, edcuație financiară, au învățat tehnici de relaxare, mediație și focus, totul până la orele serii când au fost preluați de părinți sau au putut pleca spre casă singuri.

Sportivii au fost monitorizați atent de o echipă compusă din:

  • 3 antrenori spanioli ai clubului CB Canarias;
  • 4 antrenori români;
  • 1 nutriționist;
  • 1 psiholog sportiv;
  • 1 cercetător sportiv;
  • 5 voluntari.

Fiecare participant la camp a primit o fișă individuală de evaluare (la cerere), un set complet de echipament de baschet oficial al campului, 2 tricouri de antrenament din bumbac, merchandising.

6 sportivi s-au pregătit pe insula Tenerife!

În perioada 10-17 iulie s-a desfășurat în Tenerife, CB Canarias Summer Camp, acolo unde 6 sportivi talentați au mers să își îmbunătățească abilitățile și să descopere tehnici noi de baschet, iar experiența lor a fost una memorabilă! 
Aceștia au avut ocazia unică de a învăța și de a crește într-un mediu stimulativ și profesionist la baza sportivă a celor de la CB Canarias.
În urma pregătirii lor intense, au plecat din Tenerife cu perspective noi în carierele lor participând la un schimb de experiență culturală de neuitat.
Cunoştinţele şi experienţele acumulate le vor influenţa pozitiv evoluţia în baschet, continuând să aducă bucurie şi entuziasm în lumea sportului care le-a captivat pasiunea.

ÎNSCRIE-TE LA CB CANARIAS BUCHAREST BASKETBALL CAMP 2024

Vrei să trăiești o experiență de neuitat și să te pregătești alături de cei mai buni antrenori din Europa?

GALERIE FOTO

ECHIPA CAMPULUI

Javier León Cabrera

antrenor cb canarias U15

EDUARDO SANJUAN GONZÁLEZ

antrenor & coordonator cb canarias U14

José Costa Gómez

Director program de juniori cb canarias

Adrian Roșu

antrenor csm târgu jiu

alexandru șerban

antrenor acs champions

radu munteanu

antrenor acs 4 wolves

Andrei Miclea

antrenor css 4 bucurești

PARTENERI

CONTACT

Telefon

Email

DESPRE CAMP

CB Canarias Bucharest Basketball Camp a fost special conceput pentru pregătirea optimă a sportivilor dar în același timp este croit pentru grijile și nevoile părinților.